Empatico.org! - Videocall with Romanian students from Curtea de Argeș

Amb l'objectiu de treballar la comunicació oral en llengua anglesa, la multiculturalitat i el plurilingüisme, aquest any els alumnes de 5è i 6è faran sessions de videoconferència en anglès amb alumnes d'altres països. Aquesta activitat se suma als intercanvis de cartes que fa dos anys que vam començar a fer.
Els primers a provar aquesta experiència, que realitzem amb la web Empatico.org, van ser els nois i noies de 6èA el passat dia 17 d'octubre.
Prèviament vam conèixer alguns aspectes del país dels nostres interlocutors, Romania, comparant territoris, fus horari i idiomes. 
A continuació, treballant en grups, vam preparar preguntes i respostes sobre nosaltres.
I finalment, amb tot a punt però alguns problemes de connexió, vam poder veure'ns les cares i fer-nos preguntes per conèixer millor la nostra vida, els nostres gustos i costums i els nostres pobles. Fins i tot vam cantar cançons i vam riure força!
La darrera activitat va consistir a fer una reflexió sobre l'experiència i la conclusió general va ser que els nois i noies de Curtea de Argeș que vam conèixer s'assemblen molt a nosaltres. 
Properament gaudiran d'aquestes sessions els altres cursos de Cicle Superior.









No comments:

Post a Comment