School Closure Update 7 - JumpingDucks Live on Instagram

Hi dears,


I've received this lovely information by JumpingDucks. It is a Theatre company, they usually come to our school to perform.

---------------------------------------

Benvolguts,
Des de Jumping Ducks desitgem que malgrat les difícils circumstàncies l’aprenentatge no s’aturi i per aquest motiu hem pensat que ens encantaria oferir-vos els nostres tallers de teatre musical, en format online i de forma totalment gratuïta. Practicarem anglès, cantarem i ballarem, aprenent una senzilla coreografia de forma interactiva. Us animem a que participeu sols o bé en família, i a que compartiu aquesta activitat amb la vostra comunitat educativa, ja que serà una sessió  molt motivadora i que tothom pot fer al menjador o a la sala d’estar.

Gaudiu dels Tallers de Teatre Musical en anglès per aprendre i divertir-se alhora des de casa i en família amb @jumpingducks a Instagram

A més, podreu participar fent-nos preguntes i suggeriments, continuar perfeccionant el què heu après i enviar-nos els resultats i fer-vos un vídeo final. Us proposem les etiquetes: #AprenentACasa, #Claustrodeig, #JoActuo, #totanirabe, #joemquedoacasa...i evidentment @laVostraEscola!

Mestres, alumnes, mares i pares! Us esperem a tots al nostre instagram el proper Dijous 2 d’abril a les 11hs per a disfrutar plegats!

El vídeo serà gravat i us el podreu descarregar quan vulgueu!

La cançó serà Happy, de Pharrell Williams. Podeu preparar els materials aquí:

Contrasenya: jumpingducks-2305

Aqui teniu el link per a poder participar als tallers: Instagram de Jumpingducks

Fins aviat,

Equip de Jumping Ducks

No comments:

Post a Comment